lauantai 20. heinäkuuta 2013

Uneton blogimaassa

Heräsin viideltä. Näin mahtavilla unenlahjoilla varustettu ihminen ei koskaan herää ennenkuin on pakko, joten lievästi hämmästyin kun tajusin mitä kello on. Mitään hyvää syytä tähän ei ole, mutta ainakin olen pirteä kuin pikkulintu, joten kaipa tässä on sitten nukuttu tarpeeksi.

Eilen oli aivan huippu päivä. Alkuun kävin fysioterapeutilla, sitten erään toisen suomalaisen mamman kanssa syömässä ja napattiin vielä kahvit messiin matkalle seuraavaan paikkaan. Melkein teki mieli ottaa potretti tänne julkaistavaksi, kun muistutin sellaista klassista julkkismutsia valtavat aurinkolasit päässä (täällä aurinko tuntuu paistavan AINA), hellemekko päällä (täällä on ihan helvetinmoinen helle) ja kuuma kahvi kourassa (vain ääliöt vetävät tällä helteellä kofeiininsa muuna kuin tabletteina). Ei ole ihan helppoa leikkiä julkkista: rattaiden tyrkkiminen yhdellä kädellä on melkein mahdotonta. Mitä sitä ei kahvinsa eteen tekisi.

Lounastelun jälkeen hilppaisin vielä Minin kanssa kemuihin. Ilmaista ruokaa ja juomaa: kuka muka jättäisi välistä? Minä en ainakaan, joten kotiin pääsimmekin sitten kymmenen pintaan. Sopivasti Minin nukkumaanmenoaikaan.

Törmäsin eilen muihin suomalaisiin ja seurauksena tästä lähdemme tänään Minin kanssa tsekkaamaan maan pääkaupungin heidän kanssaan. Kiva yllärireissu näin lauantain kunniaksi. Olimme ajatelleet, että tämä olisi Minin isän "vapaapäivä" (= ei vaimoketta eikä mukulaa lähimain), joten kivana yllärinä lähicityssä hengailun sijaan lähdemmekin Minin kanssa hieman pidemmälle.

Hyvää viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiaa? Anna tulla!