keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kuopiosta kuuluu kummia

*Teksti on edelleen kirjoitettu sillä ajatuksella, että blogin lukijoilla ei ole tarvetta tietää mihin kaupunkiin hain. Siksi kommentoin sisäänpääsyäni/sisäänpääsemättömyyttäni vasta, kun kaikki tulokset ovat tulleet. Tämä on vain yleistä pohdintaa.*

Eilen oli monella jännittävä päivä, koska Kuopion tulokset pamahtivat julkisiksi tänään. Osaan kuvitella kuinka sadat ja sadat sormet ovat hakanneet F5:sta yöllä kellon h-i-t-a-a-s-t-i siirtyessä yli puolen yön. Sitten se viimein lukee ruudulla. Viimeinen tuomio.

Kävi siinä kuinka päin vaan niin veikkaisin, että unettomia öitä on vietetty joko ilosta tai surusta itkien. Osa on jäänyt aivan rajalle ja se harmittaa varmasti kaikkein eniten, sillä tunnetusti lääkikseen harva varasijalta pääsee. 

Kummallisin osuus kaikessa Kuopiosta kuuluneessa on mielestäni pisterajat. Eipäs vaan hilautuneetkaan rajat niin korkeiksi, kuin monet pelkäsivät. Koe ei ollutkaan niin helppo, kuin miltä aluksi tuntui. Tämä vähän antaisi vihjettä siihen suuntaan, että hakijat ovat (muutkin kuin minä) ihmisiä, jotka tekevät paineen alla virheitä. Se on itse kunkin syytä muistaa.

Palatkaamme aiheeseen loppujen tulosten tultua.



ONNEA KAIKILLE SISÄÄNPÄÄSSEILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiaa? Anna tulla!