torstai 12. kesäkuuta 2014

Älä vanno mitään

"Älä vanno mitään
On matka pitkä, voi käydä mitä vaan
Tämä on kuin vieras paikka
Voi olla, että eksyn elämään
Tai voi olla, että tähän jään"

-Kotiteollisuus

Kuulen usein kysymyksen, joka alkaa sanoilla "Mitäs te sitten teette, kun...". Älkää hyvät ihmiset vastatko tähän kysymykseen "En tiedä, sen näkee sitten", koska jatkokysymysten vyöry on sen jälkeen on taattu.

Ihmisille ei kelpaa vastaukseksi se, että minä en tiedä. Olen pistänyt tämän vahvasti merkille, joten olen päätynyt siihen, että kysymykseen vastauksena annan noin kolmen tunnin monologin eri vaihtoehdoista. Silloin kysyjä tuntee saaneensa vastauksen, vaikka oikeastaan hän on saanut vain eri version vastauksesta "En tiedä, sen näkee sitten". Siitäs sai. 

Mistä tämä tuli mieleeni? Ei niin pienintäkään aavistusta. Ehkä tämä tulevaisuuden pohdinta on saanut minut mietteliääksi, ehkä satuin vain kuuntelemaan Kotiteollisuuden biisejä ja kaipaamaan Suomea, ehkä Jouni Hynynen on kuuminta hottia ja sekoitti pääni, ehkä uuvuin päivän helteissä ja hourailen, ehkä... *insert here: kolmen tunnin monologi vaihtoehdoista*

1 kommentti:

  1. Kiitos Miksi minusta tulee lääkäri? -tutkimukseen osallistumisesta! Tulokset on julkaistu laaketiedetta.blogspot.fi:ssä.

    VastaaPoista

Asiaa? Anna tulla!