sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Projekti 3: DONE

Eräs vähiten huomiota saaneista projekteistani on ne surullisen kuuluisat villasukat. Villasukat, joiden oli määrä olla valmiit vuonna 2020, koska en uskonut kykeneväni niitä aikaisemmin tekemään. Mutta kas! Niin vaan oli blogista hyötyä tässäkin asiassa. Aina tänne naputellessani kirosin mielessäni tuota pikkuprojektia ja omaa saamattomuuttani. Kunnes sitten eräänä päivänä...



Tadaa! Tein vielä kaupan päälle samasta langasta pipon. Rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että lankaa jäi sukkien jäljiltä niin paljon, että mietin mitä hemmettiä minä tälle glitterlangalle oikein teen ja päädyn sitten pipoon. Koska minusta ei saa valokuvaajaa näköjään edes hienon järkkärikameran toimesta, olivat kaikki loput kuvat aivan suttuisia, eikä tästäkään näy, että lanka todella sisältää "hienoa" glittermatskua myös.

Pipo ja villasukat valmistuivat jo ennen joulua. Koska lahjan saaja lukee tätä blogia ja joutui odottamaan pakettiaan kolmisen (!) viikkoa, uskaltauduin kirjoittamaan projektin päättymisestä vasta nyt. Saamani palaute oli aivan murskaavan hienoa. Kiitos siitä! Ilmeisesti glitterpipo oli aivan erityisen mieluisa. Jos siis pääkaupunkiseudulla vastaan talsii kimaltava superpinkki pipo, on se minun käsialaani.

Tässähän loppuu projektit kohta kesken!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiaa? Anna tulla!