perjantai 28. kesäkuuta 2013

Viikkoraportti 1

On aika viikkoraportin. Päätin kirjoittaa tällaiset aina perjantaisin, koska viikonloppuisin yritän vältellä tietokoneita ja tehdä ihan jotain järkevääkin. Kuten vaikka edistää projektejani. Miten siis eri proggigset ovat edenneet tällä viikolla?

Projekti 1: Mitä tähän nyt voi sanoa? Mini on hengissä, samoin minä. Hyvin menee siis kaikilla tärkeillä mitoilla mitattuna.

Projekti 2: Eniten päänvaivaa ja keskittymistä vaatinut projektini. Olen noudattanut tiukasti kiloklubin antamia kalorimääriä ja pyrkinyt syömään terveellisesti. Yhtään herkkuja en ole napsinut, vaikka en ole niitä itseltäni kieltänytkään. Liikuntaohjelmaani olen myös noudattanut orjallisesti. Terveellisiin elämäntapoihin ja elämänmuutokseenhan tässä tähdätään, joten tämä on hyvä alku. Alussa kyllä ketutti, kun paino pompsahti 95 kiloon, mutta sitten onneksi muistin että näitä ihmeheittoja tulee välillä. Tänä aamuna massaa 93,4 kiloa. Erinomainen alku, mutta missä on loppu? En ole vielä päättänyt mihin lukuihin tähtään, mutta ylipainosta pitäisi hilata itsensä terveelliseen normaalipainoon, mikä käytännössä tarkoittaisi vissiin 77 kiloa. On siinä vielä matkaa, mutta hissuksiin pysyvää tulosta tulee.

Tuohon minäkuvan luomiseen liittyen nappasin itsestäni kuvia. Silleen ennen ja jälkeen hengessä. Kun tämä projekti tästä etenee, niin julkaisen kuvia täällä. Ainakin niistä näkee tapahtuuko muutosta ja missä. Kuvista myös todella näkee sen pyllyisyyden, josta mainitsin aikaisemmassa postauksessani. On siinä arsea kerrakseen :)

Projekti 3: Edistystä on tapahtunut: olen ajatellut projektia muutaman kerran. Ehkä jo ensiviikolla palaan aiheeseen ihan käytännön tasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiaa? Anna tulla!