tiistai 20. toukokuuta 2014

Viikon päästä tähän aikaan...

Tähän aikaan ensi viikolla istun salissa. Kädessäni on kynä ja edessäni laskin sekä läjä paperia. Mieli on tyyni. Antaa tulla vaan, tällä kertaa en luovuta, en menetä kykyäni ymmärtää suomea enkä anna käsieni täristä. Olen suunnitellut tätä hetkeä pitkään. Erinomaisia vinkkejä, joita itsekin olen pohtinut ja aion soveltaa, jaetaan Jenni Puolivälin blogissa täällä.

Kävi miten kävi. Tällä kertaa minua ei voi syyttää siitä, että en tehnyt kokeessa parastani. Ennen koetta en ehkä ole tehnyt aivan niin perusteellista työtä, mutta kuitenkin parhaani tämänhetkisessä elämäntilanteessani.

Valitettavaa blogin lukijoiden kannalta on se, että en aio pohtia koetta jälkikäteen täällä ennenkuin tiedän miten kävi. En koe jälkipuimisesta olevan mitään hyötyä vaan se todennäköisesti ainoastaan lisää ahdistusta. Koska en tahdo täällä julkistaa minne haen (paitsi, että blogista voi aiempien tekstien perusteella päätellä, että paikkana ei ole Helsinki), kommentoin sisäänpääsyäni/ sisäänpääsemättömyyttäni vasta sitten, kun kaikki tulokset on julkistettu.

Siihen asti kyseessä ei ole enää pääsykoeblogi. Projekti on tuloksiin saakka tauolla. Muut projektit sen sijaan jatkuvat ja kaksi uutta projektia aloitetaan.

Palataan asiaan heinäkuussa :)

1 kommentti:

  1. Terve! Kiitos "haasteesta". Kirjoittelen aiheesta vaikka ensi viikolla, kunhan pääsykoe on takanapäin :)

    VastaaPoista

Asiaa? Anna tulla!