tiistai 27. toukokuuta 2014

Hei taas elämä!

Ohi on.
Slut.
Finito.

Epätarkka pikalaskija ilmoittautuu. Tuntuupa vaan, että aika monella kävi samalla tavalla... Mutta se siitä! Nyt alkaa taas elämä. Tähän aiheeseen palaamme tulosten tultua. Ihanaa päästä kotiin :)

4 kommenttia:

  1. Heippa,
    tänne välillä kommentoineena jaan omia mietteitäni: tämän vuoden "pikajuoksu"-koe oli ihan kiva... jos osais juosta ja kovaa. Mutta missä oli aineisto ja lääketieteelliset sovellukset? Tehtävää oli taas ja paljon. Peruslaskua peruslaskennan perään ja kiirehän siinä tuli. Tällä kertaa pää pysyi kasassa joten sitä en voi syyttää epäonnistumisen syyksi, mutta ajatusvirheitä tapahtui kiireessä ja kaikenmoisia täysin turhia tyrimisiä noinkin helppoon kokeeseen nähden. Tällä kertaa ajatusvirheisiin ei olisi ollut varaa, eikä niihin lukuisiin tekemiini pyöristysvirheisiin, koska pisterajat tulevat varmasti humahtamaan kattoon! Ei voi mitään, ens vuonna uudestaan..

    VastaaPoista
  2. Älä vielä luovuta. Mitä nyt kuuntelin ihmisten tilityksiä sivukorvalla, niin yleinen käsitys oli, että koe oli helppo. Samaan hengenvetoon porukka kuitenkin totesi, että "mä tein aivan älyttömiä virheitä kiireessä ja unohdin ties mitä juttuja". Tuon edellä olevan lauseen taisin myös minä päästää suustani. Nimim. rasvapallerolla kestää 2000 vuotta hilautua 5 senttimetrin matka. On se jännän hidas ;) Koe ehkä tuntui helpolta, mutta tehtäviä oli niin tautisesti, että ainakin allekirjoittaneella oli viime hetken monivalintalotossa ihan jumalaton kiire. Taisi sieltä jäädä vastausta vaille pari niitä kemian haastavimpiakin. Itse en sisäänmenoon usko, mutta ei sitä oikeasti tiedä miten se koe on mennyt isolla porukalla. We'll see. Siihen asti aion nauttia auringosta, jäätelöstä, salista, ulkoilusta ja Ministä. Terkkuja keski-Euroopasta :)

    VastaaPoista
  3. Ja palaa ihmeessä kertomaan kuinka kävi :)

    VastaaPoista
  4. Palaan kertomaan :) Ihanaa kesää teille! p.s Mun rasvapalleropa hinautuu sen 5 cm 71 tunnissa sentrifugin hurjassa kyydityksessä. Kemian vaikeet jäi tekemättä kokonaan ja kaikkia monivalintoja en edes ehtinyt tekemään, osa nopeesti lottoamalla. Tuloksia odotellessa....

    VastaaPoista

Asiaa? Anna tulla!