keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Pää kylmänä Nanook!

Pääsykoerumba on kuumimmillaan ja blogiini on rynnistänyt ihmisiä, jotka janoavat tietoa siitä mitä luen ja miten luen (lähde: blogin statistiikka). Sitten paikalle pölähdän minä ja pilaan kaiken. Nimittäin nyt alkaa blogini historian pisin blogitauko.

Kirjoitettavaa asiaa olisi niin paljon. Pidän todella paljon tästä harrastuksestani ja erityisesti jutustelusta muiden hakijoiden kanssa. Olen kuitenkin aikarajoittunut. Pieni vilkas kakara, kuntoilu ja sosiaalinen elämä lohkaisevat päivästäni suuren osan. Lapsesta en luovu, kuntoilusta en voi tinkiä ja sosiaalisen elämän kuolema olisi kuolema myös minulle. Jostain on kuitenkin luovuttava, jotta saisin aikaa pääsykoeluvuilleni. Se jotain on internet.

Internet lohkaisee onnettoman vähäisestä vapaa-ajastani liian suuren osan. Huomaan myös omaavani hieman taipumusta internetriippuvaisuuteen, joten on parempi jättäytyä sieltä hetkeksi kokonaan pois. Näin saan päiväni rytmitettyä paremmin ja lisää kallisarvoista aikaa.

Näkemiin siis kaikille. Pitäkää päänne kylminä siellä pääsykoesalissa (minä ainakin pidän, tänä vuonna on paljon lungimpi meno kuin viime vuonna). Lupaan palata blogin ääreen heti kunhan pääsykoejärkytykseltäni kykenen eli  27.5 klo about 21 muutaman oluen jälkeen. Sillon aion olla massaltani 82 kiloa, olen toivottavasti tehnyt juuri sen pääsykokeen, jonka avulla pääsen sisään ja alan viimeinkin suunnitella häitämme. Siihen asti elämäni on yhtä fysiikan, kemian ja biologian onnellista sekamelskaa, kakkavaippoja, ensiaskelia, ensisanoja, hymyjä ja halauksia. Kaikki niin tärkeitä.

2 kommenttia:

  1. Onnea loppurutistukseen!! Kyselin aiemmin kokemuksiasi pääsykoeluvuista ja vauvasta. Tässä sitä nyt ollaan, ipana kiinni tississä. Tuntuu että kaikki opiskeltu on kadonnut päästä, tulenkohan järkiini ja palautuuko muisti??! Hirvee stressi iski, mitä jos en pysty kunnon loppurutistukseen?!? Äääk, nyt tsempataan loppuun, muksut kainalossa, eiks niin. Onnea matkaan!

    VastaaPoista
  2. Heippa! Onnittelut vauvasta ja erityisen kivaa oli, että palasit kommentoimaan :) Loppurutistus alkakoon, hyvä siitä tulee. Jos ei tänä vuonna niin sitten ensi vuonna. Tuo muistin pätkiminen on aika kamalaa ja nimenomaan se tunne, että kaikki opittu valuu ulos aivoista. Kyllä se siitä kuitenkin helpottaa usko pois :) Tsempit kokeeseen!

    VastaaPoista

Asiaa? Anna tulla!