maanantai 3. maaliskuuta 2014

Ilmoittautuminen - check!

Jotenkin sitä kuvitteli olevansa ensimmäisenä tänä aamuna ilmoittautumassa pääsykokeeseen. Kädet täristen klikkailemassa ja tarkistelemassa, että hakukohde ja muu sälä tulee napsuteltua oikein.

Niin siinä vaan kävi, että unohdin koko homman, kunnes näin kirjoitettuna päivämäärän 3.3.2014. Silloin vasta havahduin, että todella, SE haku on alkanut tänään. Kliketi klik siis muutkin. Yliopistohakuun pääset tästä.

Tulipas taas snadisti realistisemmaksi se, että koe on jo aivan nurkan takana. En malttaisi odottaa, että pääsen näkemään millaista jäynää hakijoille on luvassa tällä kertaa.

3 kommenttia:

  1. Ilmoittauduin myös hetkellisessä mielenhäiriössä pääsykokeisiin kolme laskiaispullaa syötyäni. Kiitos tosiaan sun aikaisemman maininnan pullista mun kuntokuuri on takaisin alkupisteessä..

    -Maru-

    VastaaPoista
  2. Buahaaa :D Sun olis pitänyt käydä siinä viime vuoden kokeessa, olisit todennäköisesti pärjännyt mitä mainioimmin. Kiva kuitenkin, että haet? Haetko lähimestaasi vai muualle?

    Pullat on hyvä tekosyy ;)

    VastaaPoista
  3. Lähimestaan sekä myös sen lisäksi psykalle ilmottauduin. Taitaa psykalle olla vissiin vielä vaikeempi päästä. Duunikaverit sai ylipuhuttua kokeilemaan pääsykokeita kun voi olla niitä viimeisiä kertoja kun saa vanhus hakea. Mutta koska mulla on vieläkin (!)tuo The Iso V kesken niin ei kyllä ole aikaa panostaa. Eli itse menen ihan kokeilemaan kepillä jäätä. :D

    VastaaPoista

Asiaa? Anna tulla!