torstai 6. maaliskuuta 2014

Kaksi todellisuutta

Seuraavassa kirjoitan kaksi tarinaa. Tarinat kertovat eilisestä päivästä sekä sitä edeltävästä yöstä. Molemmat tarinat ovat tosia. Kumpi on realistisempi? Sen saat päättää sinä.

Tarina 1:

Täydellinen päivä

Eilen saimme nukkua pitkään! Mini oli hieman uuvahtanut edellisenä päivän sairaudestaan, joten vetelimme kaikki sikeitä jopa yhdeksään saakka. Minin isäkin oli saanut yllättävän vapaapäivän, joten päätimme oleilla kotona pyjamapäivää viettäen. Leikimme koko perhe yhdessä Minin huoneessa ja Minikin sai syödä aamupalaa sängyssään, luksusta jota meillä ei harrasteta koskaan. Iltapäivällä sain nauttia Minin isän tekemästä myöhäisestä aamupalasta. Olin päättänyt noudattaa VLC-dieettiä (very low calory diet) koko päivän ja jostain syystä Minin isäkin innostui siitä. Iltapäivällä sain vielä ottaa päiväunet, kun Minin isä leikki lattialla maaten Minin kanssa. Reippaan päivän päätteeksi menimme kaikki vielä nukkumaankin oikein ajoissa jo klo 19. Kaiken kaikkiaan aivan upea perhepäivä ja painokin oli seuraavana aamun pudonnut 1,5 kiloa!


Tarina 2:

Someone kill me, please!

Eilen saimme todella nukkua pitkään. Onneksi, koska olimme edellisenä iltana viimein sairastuneet Minillä olleeseen oksennustautiin. Mini oli jo kunnossa, mutta me vanhemmat oksensimme vuoronperään välin klo 23-06 niin kovaäänisesti, että Mini raukkakaan ei saanut nukuttua. Sen vuoksi hänkin oli todennäköisesti hieman väsähtänyt ja saimme viimein nukuttua välin klo 06-09. Minä en päässyt aamulla sängystä ylös, koska meinasin pyörtyä. Minin isä keksi siirtää vierassänkymme Minin sängyn viereen ja roudasi Minille leluja ja tuttipulloja, jotta pieni viihtyisi, kun vanhemmat makaavat vierassängyllä puolikuolleina. Siinä sitä sitten "leikittiin" muksun kanssa lievästi epäinnokkaina. Viimein iltapäivällä uskaltauduin maistamaan Minin isän tekemää puuroa, josta upposi pakottamalla noin puolet. Iltapäivällä vedin vielä tirsat, kun Minin isä koomasi lattialla maaten Minin vieressä "leikkimässä" eli katsomassa, ettei muksu satuta itseään. Kaikenkaikkiaan paino oli todella pudonnut tänä aamuna 1,5 kiloa, mutta tällaista pikalaihdutuskuuria en suosittelisi pahimmalle vihollisellenikaan.


Tässä vielä Minin teille naputtamat terveiset: "bvn zx"

2 kommenttia:

  1. Hahah, hitto, tuota puolta en ole ajatellutkaan lasten hankinnassa. Mikä horror tilanne!! Mietin itseäni ygätaudissa / krapulassa / migreenissä (en tiedä, mikä näistä on pahin) ja huomioimassa lasta tai ylipäätänsä ketään muuta elollista. Kissankin saa aina siirrettyä syrjään. Huh huh! Jos joku keksisi kaukosäätimen, jolla voisi painaa snooze... :)

    VastaaPoista
  2. En ollut minäkään ajatellut tätä (ja monia muita) puolia :D oli se kyllä taas yksi kaamea päivä. En haluaisi elää uudestaan.

    VastaaPoista

Asiaa? Anna tulla!