sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Vastatuulessa

Menetän hermoni välittömästi, jos jokin tekniikkavimpain ei suostu yhteistyöhön. Jostain syystä niin käy aina, kun yritän tehdä jotain mielestäni tärkeää, kuten esimerkiksi varata hotellia ja lentoja lääkiksen pääsykokeiden ajalle.

Ajattelin käyttää elämäni ensimmäistä kertaa luottokorttia varauksieni maksuun (en ole siis vielä koskaan maksanut mitään luottokortilla). Ensin ei kelvannut koko luottokortti. Hetken päästä kone ilmoitti, että nimeni ei kelpaa. Yritin vääntää ääkkösiä sisältävästä nimestäni kaikki mahdolliset versiot, mutta ei vaan kelvannut. Kokeilin varata toiselta sivustolta, jolloin esiin putkahti pankin sivu, joka vaati yksitoista numeroista numerosarjaa, joka löytyy kätevästi kotona olevista tiedoista. Ja minä kun olen edelleen jenkkilässä.

Päätin vaihtaa Minin isän luottokorttiin, koska sillä maksun pitäisi onnistua helpommin. Seuraavaksi samainen pirullinen sivusto ilmoitti minulle, että olet jo siirtynyt tästä pankin sivustolle, joten emme voi nyt muuttaa varaustasi. No piru vie! En minä halua MUUTTAA varaustani vaan tehdä kokonaan uuden. Ei, se ei vaan nyt millään käy. Tässä vaiheessa vaihdoin toiseen läppäriimme, jossa on aivan onneton näppäimistö. Sain viimein varattua hotellin ja jopa maksettua sen. Sitten oli aika siirtyä lentojen kimppuun... Arvatahan sen saattaa, että vastauksena oli ensinnäkin 11 euron maksu luottokortin käytöstä ja toteamus, että sinun eikä sinun miehesi luottokortti ei nyt vaan satu pelittämään meidän sivustollamme, joten turhaan yrität siellä lentoja varailla. Ähäkutti.

Tässä vaiheessa laskin hitaasti kymmeneen.

Minustahan tulee vielä lääkäri. Minä vaikka kävelen koepaikalle jos on pakko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiaa? Anna tulla!