tiistai 1. lokakuuta 2013

Kohtaamisia

Tänään kahvilassa ollessani lähdin vaihtamaan Minin vaippaa. Palatessani huomasin, että läheiseen pöytään oli saapunut yksinäinen nainen. Saapuessani nainen nosti katseensa ja katsoi suoraan minuun, jonka jälkeen hänen katseensa siirtyi Miniin. Nainen jähmettyi hetkeksi paikalleen, laski kädessään olevan ruokalistan pöydälle, nousi hitaasti ylös ja poistui ohitseni kahvilasta. En tiedä miksi hän käyttäytyi niin, mutta minulla on aavistus.

Jos voisin, niin soisin tämän minulla olevan onnen kaikille haluaville.

2 kommenttia:

  1. Olen törmännyt asiakaspalveluduuneissa ihmisiin, jotka oikeasti vihaavat lapsia, erityisesti pikkulapsia / vauvoja. Heillä on ennakkoaavistus, että kyllä ne kaikki parkuvat / rääkyvät ja silloin ruokahetki häiriintyy. Minäkin mieluummin valitsen kyllä rauhaisan ruokapaikan, missä ei ole lapsia (sillä koskaan ei tiedä, kenen muksulla on se kaikkein läpitunkevin ääni ja kenen muksu ei todellakaan ole hetkeäkään kiukuttelematta). Eli ei naispolo välttämättä ollut kateellinen jälkikasvusta (toki tämä mahdollista myös), vaan poistui kun näki mahdollisen häiriötekijän paikalla. Itsekin olen poistunut tilaamatta vastaavassa tilanteessa kerran, tosin se muksu oli kyllä jo valmiiksi äänekäs. :)

    t. Maru-ystäväisesi. ;)

    VastaaPoista
  2. En sanoisi, että nainen kateellinen oli. Sanoisin, että hän oli hyvin surullisen oloinen poistuessaan. Kuten sanoin en tiedä, miksi hän näin käyttäytyi, joten minun pitää arvailla. Ja elekielestä arvailin jotain muuta, kuin mitä juuri kuvasit. Toki tiedän, että on ihmisiä, jotka vaihtavat paikkaa jos lähellä on lapsia. Olenhan itsekin tehnyt niin ;)

    VastaaPoista

Asiaa? Anna tulla!