maanantai 14. lokakuuta 2013

Mitä yksi pieni riisinjyvä saa aikaan?

Kävimme Minin kanssa Tiedekeskus Heurekassa. Kaikkihan tietävät, että siellä asustavat kuuluisat koripalloa pelaavat rotat. Rottia koulutetaan riisinjyvillä siten, että jokaisesta oikeasta teosta ne saavat yhden pienen herkun. Rotat eivät kuitenkaan nälässä treenaa, vaan niillä on aina tarjolla ruokaa. Rotat näyttävät viihtyvän "työssään", joka ilmeisesti on heille enemmänkin leikkiä.

Minäkin tahdon olla rotta. Olisi ihan huisia, jos joku ojentaisi minulle palkintoja oikeista teoista. Tämä "joku" voisin olla vaikka minä itse. Kun tässä näitä "pikku"projektejani vien pikkuhiljaa eteenpäin, olisi kivaa saada välillä jotain kivaa itselleni. Riisinjyvillä ei tätä motivaatiota kuitenkaan pidetä yllä, joten parempi keksiä jotain muuta siistiä.

Koska en välitä materiasta on minulla ollut hieman hankaluuksia keksiä millä palkitsisin itseni. Ruokakaan ei oikein käy, koska yritän nimenomaan päästä eroon siitä, että palkitsisin itseäni ruoalla. Siispä jos luet tätä blogia ja sinulla on mielessäsi jokin hyvä palkinto niin annahan kuulua itsestäsi.

Olen päättänyt palkita itseni ensimmäisenä seuraavista asioista:

Paino on alle 90 kiloa.
Jaksan juosta 5 kilometriä.

Mutta mitä näistä palkinnoksi? Siinäpä vasta pulma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiaa? Anna tulla!